Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva te potpunu funkcionalnost internet trgovine. Stranici se pristupa preko HTTPS protokola koji svu komunikaciju između vašeg računala i naše internet trgovine enkriptira te time osigurava sigurnu razmjenu podataka.

Koje informacije prikupljamo

Ove stranice se služe Google, Facebook i WordPress statistikama te prilikom posjete stranici prikupljamo anonimizirane podatke koje ste stranice i proizvode pregledali. Ti podaci uključuju vašu IP adresu, browser i operativni sistem koji koristite prilokom posjeta našim stranicama te demografske podatke tipa spol i dob. Ti se podaci prikupljaju u svrhu pregleda posjeta na stranici te unapređenja samih stranica.

Putem e-maila prikupljamo vaše poruke poslane preko obrasca na stranici “Kontakti” u cilju da nam pomognete unaprijediti našu internet trgovinu i proizvode.

Preko pretplate na naš newsletter prikupljamo e-mail adrese za slanje newslettera. Ukoliko više ne želite primati naš newsletter uvijek se možete odjaviti preko linka u samom newsletteru ili na mail adresu shop@nimbus-studio.eu sa zahtjevom za brisanje sa newsletter liste.

Na poslužitelju se spremaju podaci o narudžbama.

Kako koristimo prikupljene informacije

Informacije koje prikupljamo na ovaj način mogu biti upotrijebljene za provjeru i isporuku narudžbi, pružanje podrške kupcu, pregled i vođenje povijesti vaše kupovine te unaprijeđenje kvalitete proizvoda i usluga internet trgovine. Priklupljeni podaci se neće prodavati ni dijeliti drugim organizacijama u svrhu promocije ili prodaje.

Pravo na privatnost

Osobni podaci kupaca prikupljeni putem internet trgovine zaštićeni su i čuvaju se u skladu za Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Osobni podaci kupaca upotrebljavaju se isključivo u svrhu zaključenja i ispunjenja ugovora i usluga iz općih uvjeta poslovanja te se mogu upotrijebiti u svrhu informiranja kupca o novim proizvodima ukoliko se kupac prijavio na newsletter listu. Svi podaci dostupni su samo djelatnicima internet trgovine i onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Kupac može u svakom trenutku zatražiti ispravak, pregled ili brisanje podataka prikupljenih putem obrasca na stranici “Kontakti”, prilikom naručivanja u internet trgovini ili prijave na newsletter listu. Podatke koji se prikupljaju u svrhu statistike pregleda stranica, a koje se prikupljaju putem Google Analytics te WordPress.com statistika nismo u mogućnosti brisati.

Ukoliko želite možete instalirati Google Analytic Opt-Out dodatak za vaš preglednik kako se vaši podaci ne bi prikupljali u Google Analytics statistikama.