Postupak narudžbe

Kako bi narudžba bila valjana potrebno je popuniti web obrazac narudžbe sa:

  • ispravnom e-mail adresom,
  • ispravno popunjenom adresom za dostavu robe,
  • ispravno popunjenim detaljima za kontakt – ime i prezime, e-mail adresa

Narudžba je pohranjena u elektronskom obliku na poslužitelju i dostupna je kupcu na zahtjev.

Cijene

Akcijske cijene važe do isteka zalihe ili u naznačenom vremenu (datumu početka i datumu završetka akcije). Zadržavamo pravo izmjene cijena bez prethodne najave te ispravak grešaka u cijeni.

Način plaćanja

Robu je moguće platiti puzećem.

Dostava

Cijena dostave za neograničen broj artikala na području Republike Hrvatske iznosi 30 HRK.
Za sve narudžbe iznad 300 HRK dostava je besplatna. Dostava je također besplatna ukoliko sami želite podići narudžbu. U tom slučaju molimo da se javite na shop@nimbus-studio.eu .

Rok dostave ovisi o načinu plaćanja:

  • plaćanje pouzećem: narudžba se isporučuje istog ili najkasnije sljedećeg radnog dana.

Povrat robe

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na povrat isporučene robe u roku od 14 dana od dana primitka robe. U slučaju da želite vratiti kupljenu robu kontaktirajte nas na našu adresu email adresu shop@nimbus-studio.eu.

Povrat novca se uplaćuje na bankovni račun kupca i to u roku od 14 dana od primitka povrata. Povrat robe je moguć uz predočenje računa i ako je roba neoštećena.

Reklamacija

Kupac ima pravo na reklamaciju narudžbe u roku od 14 dana ako je primio pogrešnu količinu artikala, pogrešnu boju ili pogrešne artikle.

Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja internetske trgovine nimbus-studio.eu sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Zadržavamo pravo izmjene općih uvjeta.